Monday, February 2, 2015

new start...

salam...
dah lama umi tak update blog ni..rasa macam nak start balik sebab nnt kalau umi dah xda..ni la catatan rindu utk azra dan husna..
oh..sape husna..hihihi..dengdengdeng...





ok..nilah dia..adik azra zahirah..naurah husna...lahir 3.4kg..ops dah nak setahun dah sekarang ni..lahir 10 mac 2014..
hah..ni gambar latest..dah besaq dah si husna masa umi taip ni..dah pandai main gomol2 ngan kakak aja..klau tgk macam beza setahun sorang je bdk2 ni..

k...xmau tulis banyak hari  ni nak simpan gambar aja una byk2 ja..daa
 ce teka mana satu aja..mana satu una??hihi..mestilah bawah aja kan..sbb aja antu puting..kkk

sisters forever...



Tuesday, November 12, 2013

WELCOME BACK

UHHH..dah lama sangat x update..
hr ni bljar frog br tau..oooo..gitu....

Saturday, July 14, 2012

Paya butak...

salam..

nak update simple je hari ni..haaa..dua hari lepas aya dah dicukur semua rambutnya..
bak kata kakcik aein.."paya butakk!!" (kepala botak..)

alhamdulillah..aya tak meragam pun sepanjang hampir sejam setengah toksu (bidan) cukur rambut aya dengan penuh adat dan teliti...

k..so kita tgk perubahan aya..tadaa....
SEBELUM


SELEPAS!!

amacam?comei tak saya??hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails